Want to see all Wi-Fi hotspots? Download WiFi Map app

Enter a CITY to find WiFi

Pristina

11,020Free Wi-Fi hotspots found

Friends caffe

Rheuma, Rr.Ymer Aliu,Lagja Kalabria, Kompleksi Riera Z2, Lokali 4, Prishtina 10000

Friends caffe

Black Fish Entertainment

Prishtine

PlusMinus 5G

Qeveria e Republikës së Kosovës

Kosta Novakoviç

Shpija e Vjetër

Home WiFi

Prishtina

Matisse

M526+MWV, Pristina

Matisse

Heb's

Rruga B

Hebs

Home WiFi

Rrugë Ukshin Hoti 140/1

Baki Krasniqi 1

Home WiFi

CahiPastrimKimik

Point

Vgranjevgci

Point Caffe 2G

Home WiFi

Dardan

Home WiFi

Dardania, Fushë Kosovë

Elsa

Dit' e Nat'

Fazli Grajqevci, Prishtinë

Dit' e Nat' 2G@TelKos

PriView Bar

Ferid Curri

Priview

Home WiFi

Afrim

Home WiFi

RrahimPacolli

French Tacos

Agim Ramadani

French Tacos 1

Visa Hair Style

Hyzri Talla

ArbenH

vigan

Rruga Dardania 9

Treff Caffe@TelKos 5G

meris caffe

sheshi

Merys Food&Caffe

Spahia Petrol

Millosheve

Spahia Petrol@TelKos

Shell, Kosove

J4JW+Q6J, Kosovo Polje

Shell Kosova Guest

Dit e Nat

Fazli Grajqevci, Pristina

Dit' e Nat' 5G@TelKos

Shtepia e peshkut Oktapod

Rruga Nekibe Kelmendi

Shtepia e Peshkut OKTAPOD

Home WiFi

Banesat arabe, Prishtinë

Aulona@Artmotion

Home WiFi

Carraleva, Prishtinë

Melisa

Fushe kosove

Dukagjini 16

Onat 2.4GHz

AM PM - Caffe "Santea"

M534+XQC, Bulevardi Bill Klinton, Prishtina

Sante Shisha Bar 5G

Akademia Ora

Hyzri Talla Pn

Kujtesa

Home WiFi

Besi Regllazh, Fushë Kosovë

Treff Caffe@TelKos 2G

Home WiFi

veternik

Shpia

Pollson Bar

Hajrullah Zymi

Pollson

Klan Kosova

Fushë Kosovë

SARAJEVA STEAK HOUSE

Barista's

Bajram Kelmendi, Nr.1, Prishtine

Barista's 5G@TelKos

Symphony

Mujë Krasniqi

Nita

Dr.Faton Morina

Meti

World Clean up!

Mujë Krasniqi 5

Restaurant Symphony

Pijetore

2 Korriku, Pristina

Pijetore Guest

kodovo

Rrugë Zara 32

Ylli

MobiShop Hello

Bajram Kelmendi, 35

NUNO - Guest Network

Home WiFi

Hysen Xhakolli 37

Leon

Promenada

Rr Anton Pashku, Prishtina

Moka1

Restaurant Mero

Uglarë XK, Fushë 12000

Mero

Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural (MBPZhR)

Nëna Terezë, 35

Corner_Guest

Mercure Prishtina City

Ferid Curri 137

Mercure Prishtina

Home WiFi

Sheshi Zahir Pajaziti, Prishtinë

Missini PR

Home WiFi

Rruga Ulëza

Avni@telkos

Albi Market

Dardania

DeliveryPizza

Pri Caffe

Anton Çetta 12

Pri caffe 5G

Lux Print

Rexhep Krasniqi

HIB Petrol

Home WiFi

Fushë Kosovë, Kuvendi i Lezhes, Fushë Kosovë 10000

QAMA-5G

Bliss Coffee&Bar

Fushë Kosovë

SHIJO-5G

Fakulteti Ekonomik dhe Juridik (UP)

Prishtina

VALA_Free

Home WiFi

Mother Theresa

GrandPrishtina

Fivestar Fitness Grand Hotel

FiveStarFitness

Home WiFi

Tahir Zemaj 241

Erda

Home WiFi

Restaurant Fanari

Gizzi Exclusive

Bregu i Diellit

Gizzi

Pizza Crust

Rruga Enver Maloku

Pizza Crust

ReRo caffe&cake

Pristina

ReRo

Sirius Hotel

Hotel Sirius Rooms

Show more

Only 60 WiFi out of 11,020 are shown

Show more

map

Download WiFi Map app

Get access to over 150 million WiFi passwords, offline WiFi details map and global eSIM

map

Join WiFi Map community

Join us and help others to find and connect to a Free Internet

Join the community